Nieuws uit de ledenlunch oktober 2018

Ledenlunch op 11 oktober in Amsterdam

Omdat de ledenlunch elke keer op een andere locatie is, is het natuurlijk niet mogelijk om alles lunches mee te maken. Om jullie op de hoogte te houden van wat er is besproken tijdens de ledenlunch volgt hieronder een kort overzicht. Wil je hier ook wat over kwijt of heb je er een vraag over: laat het ons weten!

De ledenlunch tijdens de bestuursvergadering van 11 oktober 2018 is niet doorgegaan, vanwege het wegblijven van leden (ondanks twee aanmeldingen). Jammer. Het is echt de moeite waard om je onder het genot van een gratis broodje te laten bijpraten door de besturen van de bvK en VVK. En je kunt natuurlijk ook vragen stellen aan de besturen over onderwerpen die jou bezighouden. Dus laat deze kans niet lopen als de besturen de volgende keer in jouw vestiging komen.

De actuele punten binnen de bvK en VVK zijn de OR-verkiezingen en de nieuwe CAO. Hierover zijn inmiddels diverse berichten verschenen op Inka, op de mededelingenborden en elders op deze website. Daar hebben we hier nu niets aan toe te voegen.

 

 

Comments are closed.